Naar Valmorel

Vanochtend om 3.40 uur zijn we vanuit Hellendoorn vertrokken richting Valmorel. Toen we rond een uur of 6 de grens over gingen, en in Belgiƫ kwamen, begon het te regenen. Dit heeft stand gehouden totdat we zo ongeveer bij Nancy in de buurt waren in Frankrijk. Er zaten beste buien tussen. Daarna werd het weer beter, en was de zon ook nog geregeld te zien. In de buurt van Valmorel aangekomen was het inmiddels al 27,5 graden.

Toen we echter op 1400 meter hoogte kwamen (de hoogte waarop Valmorel ligt) was het kwik gedaalt tot 19 graden. (We kwamen hier om 15.00 uur aan) We konden het appartement pas om 17.00 uur in, dus zijn we eerst in Valmorel op een terrasje gaan zitten, en hebben daar wat gedronken. Daarna even wat inkopen gedaan bij de lokale buurtsuper, en toen was het ondertussen zo laat dat we richting ons appartement konden.

Nadat alles uitgeladen was uit de auto zijn we wat gaan eten bij de Italiaan in Valmorel.

Nu zitten we weer in het appartement en gaan zo een sapje nuttigen, en eens bekijken wat we morgen gaan doen. Dat hangt nog wel een beetje van het weer af. Op dit moment regent het hier af en toe, terwijl een stukkie de berg op de zon schijnt.

Tot Morgen, groetjes van Dianne en Bert.