De laatste dag alweer

Ook vanochtend weer om 8 uur de wekker, zodat er gezwommen kan worden. De delegatie zwemmers bestaat vandaag uit Pim en Bert. Het is lekker rustig in het zwembad, we ploeteren even lekker. Rond 9 uur weer uit het zwembad, en daarna met z’n allen naar het ontbijt.

 

Vandaag hebben we weinig op het programma staan, we willen naar Oxford street, shoppen… Als we het ontbijt op hebben lopen we naar Kings Cross Underground, en stappen in de metro. Nog niet direct naar Oxford Circus, maar naar Paddington Station. Even kijken naar het standbeeld van de beer. Hoe druk het was bij perron 9 3/4, zo rustig is het bij het standbeeld. We kunnen mooi foto’s maken, en daarna weer in de metro richting Oxford Circus. Daar door de winkelstraat. We komen al vrij snel langs een McDonald’s, waar we een bakkie drinken, en Pim en Bas nog iets eten.

 

Oxford street is wat ons betreft niet echt bijzonder, maarja, we zullen dan ook wel geen echte shoppers zijn. We dwalen een beetje af, en komen in een pub terecht om wat te drinken. De jongens gaan op de Nintendo spelen (die hebben we bij ons, en worden de hele vakantie al druk gebruikt). Bert kan weer een nieuwe Ale toevoegen aan Untappd. We besluiten om nog naar Hamley’s te lopen om nog iets te kopen, en daarna nog naar Covent Garden te gaan, waar we gisteren ook waren. We hebben gisteren niet helemaal alles gezien. Als we richting Hamley’s lopen krijgen de jongens trek, dus schieten we maar weer een pub in om iets te eten. Het worden 3 x skin-on fries en 1 x sweet potato fries. En weer eentje om op Untappd te zetten.

 

Daarna richting Hamley’s. Uitermate drukke winkel, en naar ons idee toch eigenlijk best wel heel duur. Maar toch zie je de mensen met grote tassen weg lopen. Wij kijken nog een beetje rond, en daarna kopen we een kleinigheid. Dan met de bus richting Covent Garden. Het blijkt dat we gisteren toch het meeste al wel gezien hadden, nog een klein stukje niet, wat we nu bekijken. Dan is het eigenlijk ook alweer tijd om richting het hotel te gaan, wat ook weer met de bus gebeurt. Er loopt nog iemand bij de bushalte die zo stoned als een garnaal lijkt, en die moet ook mee. Hij gaat in de bus liggen. Als we ergens wat lang voor een stoplicht moeten wachten dan duurt het hem te lang, en bediend hij met de noodknop de deur, en stapt uit. Bijzonder….

 

Bij het hotel aangekomen overleggen we waar we vanavond gaan eten, dat wordt hier tegenover het hotel, bij Union Tavern. Pim had ook nog wel oor naar The Easton, maar we besluiten om toch hier tegen over te gaan. Na het eten nog snel langs het winkeltje voor wat versnaperingen, en dan richting hotelkamer. We maken het vanavond niet te laat, morgenochtend moeten we er al vroeg uit, onze trein vertrekt om 8.31 lokale tijd, en we moeten 45 a 60 minuten van te voren aanwezig zijn. En als het even lukt willen we ook nog snel hier langs het ontbijt lopen, wat om 7.00 uur begint. Dat wordt dus wat vroeger de wekker zetten.

 

 

We hebben hier hele leuke dagen gehad, een hoop gezien. Londen is een mooie stad om naar toe te gaan en te bekijken. Vorige week nog zag Bert al op tegen die lauwe biertjes zonder prik, maar nu vindt hij ze al hartstikke lekker. Dianne heeft geen ale’s gedronken, maar het bij lagers gehouden. Veelal hebben ze in de pubs ook diverse lagers uit Europa op de tap, dus dat was geen probleem. Pim heeft het bij apple juice gehouden, en trof meestal (zoals hij het noemt) biologische appelsap, welke hij juist erg lekker vind. En Bas hield het bij de cola.

 

Groetjes uit Londen.