Terug naar Nederland

Vandaag dus al vroeg uit bed, rond 6:50 staan we met onze tassen bij de balie van het hotel om uit te checken. Dat verloopt allemaal zonder problemen. Dan moeten we nog een paar minuten wachten voordat we naar het ontbijt kunnen. Zodra het open gaat slaan we direct toe. Pim wil nog heel graag een aantal croissants eten, en gaat als een speer. Wij doen het allemaal iets rustiger aan. Om 7:15 zijn we klaar met het ontbijt, en vertrekken we vanaf het hotel lopend richting St. Pancras International Station. Een kwartiertje lopen, zodat we rond 7:30 aan komen bij het station. Mooi op tijd, onze Eurostar vertrekt om 8:31. We gaan door de douane, dit keer gaat Bert maar zonder riem, en dat verloopt allemaal soepel.

 

We moeten nog een tijdje wachten voordat we aan boord kunnen. We hebben weer een mooi plekje, een vierzit met een tafeltje. En om 8:31 precies vertrekken we uit Londen. Het gaat weer als een speer, we tikken de 300 km/u weer aan. Om 9:30 zijn we al weer op het Europese vaste land. Eigenlijk is dat 10:30, want we zitten nu weer in Central European Time. Rond 11:30 een korte stop in Brussel Zuid, waarna we verder gaan richting Nederland.

 

In de trein wordt er nog wat op de Nintendo gespeeld. Om 13:45 komen we aan in Amsterdam. Op station Amsterdam eten we snel iets, en stappen we over op de trein richting Zwolle. In Zwolle hebben we een half uurtje vertraging vanwege een technisch mankement aan de trein. En om 16:20 zijn we weer thuis.

 

We hebben een hele mooie vakantie gehad! Groeten.