1 augustus

Vanochtend zijn we vertrokken uit Langweer, en zijn we voor anker gegaan op de Langweerder Wielen. Hier hebben we ontbeten. Daarna zijn André en Diana aan het snorkelen gegaan. Het zicht onder water viel echter een beetje tegen, ze zagenmin of meer geen hand voor ogen. Bert was aan het vissen, en hoopte dat Andréof Diana een vis aan de haak zou doen, maar helaas, de vangst was bijzondermatig. (Niets dus, uitgezonderd een groene krokodil….) Hiernaast zie je André en Diana het teken geven dat alles goed is.

Rond een uur of half twee zijn we weer gaan varen richting Woudsend, waar we zo rond een uur of 4 aankwamen in de jachthaven “De Rakken”. Na het eten besloot Bert nog even te gaan vissen, in plaats van dat Bert vissen ving, vingen de vissen de hengel van Bert. De hengel verdween bubbelend onder water. Maar hoe krijg je zo’n hengel nou weer boven bij deze diepte (1.70m). Nou toen kwam de pikhaak goed van pas, na een beetje hengelen kwam de hengel weer boven water.

Op de foto Bert die aan het vissen is, en Dianne die leest. (De Kameleon)

Straks gaan we nog genieten van de specialiteit van bakker Bert, hij gaat straks knieperties bakken. Njam! Morgen lezen jullie weer verder over onze avonturen… Oant moarn!

Aangezien wij behoorlijk veel e-mail hebben ontvangen, en eigenlijk niet urenachter de PC willen zitten, zullen wij de e-mails waarschijnlijk niet nu beantwoorden, maar als we weer thuis zijn.