Het zit er weer op

Vanochtend ging de wekker al vroeg, rond 7 uur. We wouden graag rond 7:15 vertrekken uit Earnewald, zodat we op tijd in Grou zijn, om de HW9 weer aan te leggen in zijn thuishaven.

 

Uiteindelijk zijn we rond 7:30 vertrokken uit Earnewald, we hebben eerst nog wat water getankt, omdat de watertank behoorlijk leeg was, en we nog wel koffie wilden drinken onderweg en nog afwassen en dergelijke. De tocht verloopt voorspoedig, we eten nog een broodje achter op het dek, en drinken een bak koffie. In Grou komt er van de andere kant ook nog een HW aan, die nog even snel voor ons langs wil. Dat loopt niet helemaal goed af, want die boot mist de hele afslag door zijn actie, zodat wij alsnog voor hem aan richting GJS gaan.

 

De laatste brug deze vakantie, de zelfbedieningsbrug in Grou, en dan leggen we de HW9 voor de laatste keer aan. De spullen kunnen weer ingepakt worden in de auto. Onderweg naar huis leggen we nog even aan bij het Van der Valk hotel in Wolvega, voor een bak koffie met een stukje gebak. 

 

We hebben weer een leuke week gehad op de HW9! Groeten van de familie Bossink.