29 juli

Vanmorgen zijn wij vertrokken naar het Slotermeer en hebben daar tijdens ons ontbijt voor anker gelegen. De dames hadden lekkere pannekoeken en ei met kaas gebakken.

Hier zie je Dianne op het achterdek zitten.

 

Na wat gedobberd te hebben zijn wij verder gevaren naar Balk en hebben daar een plekje in de jachthaven gereserveerd en zijn toen op een terrasje gaan zitten lunchen in afwachting op Antje, Gijs, Alie, Gait en Gerben. Toen zijn wij met z’n allen aan boord gegaan en zijn wij gezellig naar Sloten gevaren via het Slotermeer.Onderweg hebben wij nog even voor anker gelegen om even koffie e.d. te gaan drinken.

 

Ook Diana zat op het achterdek.

 

Na deze rondvaart zijn wij samen met de bezoekers nog even wat gaan drinken in Balk. Rond klokslag 7 uur kwamen Gerda, Jan, Silvia, Tiny en Frits Balk binnen rijden en zijn Antje, Gijs, Alie, Gait en Gerben vertrokken. Vervolgens zijn wij ingescheept en vertrokken voor een rondje slotermeer waar wij tijdens het koffiedrinken voor anker hebben gelegen. Tijdens het rondje hebben kapitein Gerda en Jan nog een stukje aan het roer gestaan.

 

Na afloop hebben wij nog een tijdje nageborreld op een terasje in Balk. Silvia vond alles wel heel erg leip. Al met al hebben wij vandaag een hele gezellige dag gehad en willen wij iedereen die langs is geweest bedanken voor hun bezoek.

 

Door alle drukte hebben wij geen tijd gehad om deze pagina tijdig te updaten dus gebeurd dit nu maar onder het ontbijt. Nu zijn wij onderweg naar Stavoren.

 

Groetjes,
Dianne, Bert, Diana en André.